Presentator.

Moderator.

RUBEN DINGEMANS

In het Nederlands or in fluent flowing English.

PRESEN­TATOR.

RUBEN DINGEMANS

In het Nederlands or in fluent flowing English.

PRESENTATOR TV, ONLINE OF LIVE PODIUM

Presentator gezocht. Goed, maar wat voor één? Of het nou gaat om een presentator voor televisie, online media of live op het podium; elke discipline vraagt om een eigen stijl, focus en energie. Een enthousiaste presentator op je beeldscherm werkt nou eenmaal anders dan een energieke presentator in levenden lijve. Als livestream moderator ben ik tegelijkertijd je presentator, je gastheer, je interviewer en je time manager.

Van energieke live presentatie, vriendelijke corporate video tot inhoudelijk interview. Met veel ervaring op alle vlakken ben ik een veelzijdige, betrouwbare en professionele presentator of host. Dat klinkt veelomvattend en dat is het ook.

Of je nou een Nederlandse presentator of een Engelse presentator zoekt; in beide gevallen ben ik je met plezier van dienst!

youtube-video-thumbnail

voorbeeld presentator Nederlands

youtube-video-thumbnail

voorbeeld presentator Engels

CORPORATE VIDEO, BRANDED CONTENT, EDUCATIE OF ENTERTAINMENT

Wat is je doel, wie is je publiek en wat heeft je productie nodig om die te bereiken? Een presentator is pas geloofwaardig als hij gelooft wat hij zegt en overtuigd in wat hij vertelt. Veel verschillende presentaties verder ben ik een veelzijdige presentator die in jouw verhaal duikt en het zich eigen maakt. Ik presenteer desgewenst met enthousiasme, met rust of juist neutraal.

De ene productie vraagt om een neutrale verteller die niet afleidt van de inhoud, terwijl een video met humor juist om meer input en improvisatie vraagt en een dynamische video om een presentator die enthousiast is en snel kan schakelen.

Maak je gebruik van de laatste digitale mogelijkheden? Ik weet wat je nodig hebt als je productie gebruik maakt van virtual reality voor een immersive media productie of als je werkt met greenscreen. Ik heb ervaring in hoe de technieken werken en hoe je je daar als presentator of acteur in moet bewegen. Dat scheelt tijd en energie, waardoor alle focus op het creatieve proces ligt.

hill-480x90

ACTEUR

Soms heeft een productie net iets meer nodig van een presentator en valt het meer onder de noemer acteur. Vraagt je productie om een vette knipoog of moet er een rol gespeeld worden? Leuk! Kom maar door!

youtube-video-thumbnail

Voorbeeld acteur / karakters

EDUCATIE

Educatieve producties zijn altijd mijn pad blijven kruisen. Zoals de tv-programma’s  Kernpunt (natuur- en scheikunde) en GeoClips(aardrijkskunde) voor Schooltv. Het entertainment programma over afvalscheiding en recycling voor Telekids Hou ’t Schoon of een gezonde pauzehappen-serie voor Albert Heijn. Online skills voor Google en soft skills voor New Heroes. Voor Nederlands Dans Theater ben ik de live presentator van de schoolvoorstellingen als ook de videoproducer van de content die daarvoor gemaakt wordt.

TEKSTSCHRIJVER OF REDACTEUR

Het is belangrijk dat teksten goed zijn geschreven, dat wil zeggen; als presentatie-teksten. Jij kan het beste bepalen wat je wil vertellen, maar ik kan je van dienst zijn om de teksten vloeiend en vlot te maken, waardoor je verhaal beter overkomt. Dat kan door een tekst volledig door mij te laten schrijven of door de tekst door mij te laten redigeren. Welke je ook kiest; ik zorg er altijd voor dat je teksten kloppen.

hill-480x90

INTERNATIONAAL

Met zowel veel ervaring in zowel Engels- als Nederlandstalige producties, kan ik met plezier en trots zeggen dat ik internationaal werk. Daarbij ben ik met Nederlands-Indische roots breed inzetbaar voor de markten Europa, Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

CONTACT

Bel, mail, Skype, Facetime, WhatsApp of sms me. Samen een flat white of biertje achterover tikken kan natuurlijk ook.

Gratis proef­­opname

“Leuk al die demo’s, maar hoe klinkt MIJN productie?”
Simpel: plak hier rechts in het tekstvak je tekst en ontvang binnen 24 uur je gratis video- of audioproefopname!